دستگاه های پرکن
دستگاه های پرکن
دستگاه های پرکن شرکت ماشین سازی چمران در مدل های متنوعی تولید می شوند. از دستگاه پرکن پودری گرفته تا پرکن مایعات دستگاه پرکن مایعات غلیظ ، پرکن مایعات رقیق و … همگی در بخشی از صنایع کاربرد دارند.
دستگاه اسپری پرکن
دستگاه اسپری پرکن به دو صورت نیمه اتوماتیک و تمام اتوماتیک تولید می شوند. تفاوت این دو نیز مانند سایر دستگاه ها در وظیفه اپراتور با دستگاه مورد نظر است. معمولا در دستگاه های تمام اتوماتیک اپراتور کار خاصی در طول فرآیند انجام نمی دهد و تنها به نظارت و یا نهایت فراهم نمودن مواد برای انجام تولید ختم می شود.
پرکن اسپری در بسیاری از صنایع از جمله غذایی، بهداشتی و رنگ کاربرد دارد. تعداد نازل پرکن با توجه به نوع دستگاه متفات است و می تواند ۳ ، ۵ و یا تعداد بیشتری را بر اساس تیراژ شامل شود. معمولا در دستگاه اسپری پرکن نحوه عملکرد پرکن به صورت پنوماتیک و توسط باد می باشد که تغذیه آن با یک کمپرسور انجام می گیرد .
کاربرد دستگاه اسپری پرکن
به دلیل گسترش استفاده از اسپری و افشانه ها بسیاری از تولید کننده ها محصولات خود را در این قالب تولید می کنند. شاید بیشترین کاربرد اسپری پرکن در خوشبوکننده ها باشد. قرار گرفتن مایع معطر با مخلوطی از گاز ضمن راحت تر استفاده شدن سبب مصرف بهینه آن نیز می شود.
تولید کنندگان رنگ نیز بخشی از تولید خود را به صورت افشانه عرضه می کنند که کاربرد خود را دارد. امروزه بسیاری از مایعات پزشکی نیز در قالب اسپری عرضه می شود، برای نمونه می توان به اسپری های بی حسی و اسپری آسم و… اشاره داشت.
پرکردن اسپری حشره کش، اسپری ضد عفونی، مواد شیمیایی، اسپری گاز و … بخش دیگری از کاربرد دستگاه اسپری پرکن است.
دستگاه پرکن ثقلی
این دستگاه پرکن از نوع پرکن ثقلی است که برای پر کردن مایعات رقیق مناسب است. دستگاه با ساختار درون خطی ساخته شده است، مقدار سر پرکننده را می توان با توجه به ظرفیت های مختلف تولید سفارشی ساخت. حجم پر کردن با زمان پر کردن کنترل می شود.
دستگاه پرکن ثقلی محلول های پرکننده بر اساس زمان حجمی را ارائه می دهند. یک مخزن بالا بر روی این پرکننده بطری، محصول را تا زمانی که ظروف زیر نازل های پرکننده قرار گیرند، نگه می دارد. سپس لوله ها یا نازل های پرکننده باز می شوند و محصول را برای مدت زمان از پیش تنظیم شده رها می کنند.
هر سر پر را می توان به صورت جداگانه زمان بندی کرد تا امکان پر کردن حجمی دقیق برای هر بطری فراهم شود. ماشینهای پرکننده گرانشی برای محصولاتی با جریان آزاد و ویسکوزیته کم مانند آب و جوهر مناسب هستند. همچنین میتوان از نازلهای مخصوص پرکنندههای گرانشی برای جلوگیری از چکهکردن و کنترل کف در برخی محصولات استفاده کرد.
هنگام بررسی اینکه کدام دستگاه پرکن به بهترین وجه با بودجه شما مطابقت دارد، سطح رشدی را که در چند سال آینده انتظار دارید را در نظر بگیرید تا تجهیزاتی که امروز خریداری می کنید به مرور زمان نیازهای تولید شما را برآورده کنند. تعداد ظروفی که می توانید در ساعت پر کنید بستگی به ویسکوزیته محصول شما، حجم دارد.